[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Externe inhuur, goede samenwerking.
Just another day at the office, of niet? Om adequaat te kunnen inspelen op de behoeften binnen een organisatie zien steeds meer organisaties de voordelen van flexibel inzetbare mensen. Of het nu gaat om een tijdelijke vraag naar een specifieke specialisatie, een piekdrukte, een achterstand of vervanging tijdens ziekteverzuim, zwangerschapsverlof of vakantie, een tijdelijke freelancer (zzp’er) is dan een uitkomst. Vanwege het maatwerk en de minimale administratieve last kan het inschakelen van een freelancer in tijden van economische crisis zelfs een strategische keuze zijn.

Legalance is flexibel inzetbaar, van kleine freelance-opdrachten tot langdurige inhuur als interim jurist voor de advocatuur, het notariaat, (semi-)overheid, bedrijven en non-profitorganisaties. Goede samenwering, dat is het idee. Opdrachten kunnen betreffen het bestuursrecht, erfgoedrecht (ook werelderfgoed), intellectueel eigendomsrecht, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy en verwerking persoonsgegevens (AVG) en veterinair recht.

Bij een inhuuropdracht maakt u eenvoudig gebruik van de diensten van Legalance zonder tussenkomst van een intermediair. U maakt rechtstreeks met Legalance de (prijs)afspraken en de planning. Benjamin Franklin zei het al: "Time is money" (1748). De korte lijn bespaart u tijd en geld. De flexibele inzetbaarheid maakt maatwerk mogelijk. Onnodige kosten kunnen beperkt blijven. Er wordt op basis van gewerkte uren gedeclareerd. Zo zijn de diensten van Legalance betaalbaar voor bijna elke organisatie of zelfstandigwerkend advocaat.

Legalance is gevestigd in Amsterdam (Nederland), maar kan op een andere locatie werken.

Met een volledige eigen bedrijfsvoering werkt Legalance zuiver zelfstandig en ligt het gevaar van schijnzelfstandigheid niet op de loer. Sociale premies, belastingen, verzekeringen en scholingskosten komen voor rekening van Legalance en vakantiedagen, vakantiegeld en doorbetaling bij ziekte zijn niet aan de orde. Bij beëindiging van de samenwerking bent u bovendien niet - zoals bij een werknemer - een transitievergoeding verschuldigd.

Voor elke opdracht geldt: vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend en de privacy van uw relaties is een standaardwaarde. Indien een verklaring omtrent gedrag gewenst of vereist is, zal deze worden overlegd.

Informeert u gerust vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.


"Samenkomen is een begin,
Samen blijven is vooruitgang,
Samen werken is succes."
- Henry Ford.
Legalance ®
  
Inhuur
© Legalance, The Netherlands 2010-2020 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Juridische diensten