[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Vertrouwd en veelzijdig
In de juridische sector vind je de grote zakelijke dienstverleners, kleinere kantoren en zelfstandig werkend advocaten of juristen waarbij je altijd een vertrouwd gezicht treft. Ik behoor tot de laatste groep en ben voor organisaties, ondernemers en particulieren een vertrouwd gezicht dat hen juridische diensten op maat biedt.
Daarnaast doe ik interim-werk.

Ik heb de juridische wereld leren kennen vanuit functies bij de Rechtspraak, in het notariaat en in de advocatuur. Sinds 2010 werk ik op zelfstandige basis. Als generalist of 'hybride' schakel ik probleemloos tussen privaatrecht en publiekrecht. Terwijl andere juristen zich vaak richten op één specialisatie, ben ik breed inzetbaar en in staat vanuit verschillende invalshoeken met je mee te denken. Dat sluit een diepteonderzoek overigens niet uit.
Mijn studie Rechtsgeleerdheid heb ik voltooid aan de Open Universiteit met een Master zowel georiënteerd op het privaatrecht als op het publiekrecht. Ook heb ik aan de Universiteit van Amsterdam kennis opgedaan over mensenrechten en over kunstrecht. Mijn bijzondere belangstelling ligt op het snijvlak van creativiteit. Ik heb proceservaring en neem regelmatig deel aan vakgerichte bijeenkomsten en (verdiepings)cursussen.

Mensen ‘het juridische’ makkelijker maken
Het recht speelt een rol in het dagelijks leven van mensen, zakelijk en privé. Vanuit mijn onderneming Legalance wil ik mensen – ondernemers en particulieren – ondersteunen in hun juridische zaken, het hen makkelijker maken. Voor mij begint dit met vakkennis, vertrouwelijkheid en een persoonlijke benadering. Elke uitdaging, vraag of twijfel is bespreekbaar. En dat het allemaal informeel mag, vinden mensen wel prettig.

Een ondernemer die de essentiële juridische basis voor zijn/haar/diens bedrijf op orde heeft en begrijpt, kan zorgeloos ondernemen, loopt minder risico’s op onaangename (financiële) verrassingen en wint vertrouwen bij de klanten. En ook privé is het fijn als je juridische ongemakken kunt voorkomen of er zo snel en goed mogelijk vanaf bent.

Maatwerk voor iedereen
Ik streef naar maatwerk voor iedereen en houd daarbij rekening met persoonlijke wensen en mogelijkheden. Vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend. Ik vind graag een oplossing waar iemand ècht mee verder kan.

In de webstore kun je ook gemakkelijk toegankelijke oplossingen vinden, waarmee ook aan de doe-het-zelver en de kleine portemonnee is gedacht.

Kennisdeling
Hoe meer je weet, hoe beter je je leven of bedrijf zelf al juridisch kunt inrichten. Daarom zet ik ook in op kennisontwikkeling. Door regelmatig kennis te delen op mijn website en social media-kanalen, kunnen mensen die zelf al raadplegen. Ook (boek)publicaties dragen daartoe bij.


➤ Volg mijn social media ook om op de hoogte te zijn van kennisbijeenkomsten voor ondernemers, zodat je up-to-date blijft over wat nodig is voor jouw bedrijf (en waar je natuurlijk kunt netwerken).
Legalance ®
Juridische diensten
Legalance ®
Achter de eenmanszaak Legalance schuilt paraveterinair, illustrator en jurist Anneke Verhulp LLM:
  
Over Legalance
© Legalance, The Netherlands 2010-2022 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Legalance® Juridische diensten