[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Legalance ®
Juridische diensten
Legalance ®
De meest elementaire zaken geregeld
Heb jij al een rotsvaste juridische basis voor jouw bedrijf?

Of je nu net als ondernemer begint of jouw bedrijf al een tijd runt, bepaalde juridische zaken moet of wil je gewoon geregeld hebben. Denk bijvoorbeeld aan je (verplichte) privacybeleid met bijpassende documenten, de overeenkomst op basis waarvan je je werkzaamheden verricht met bijpassende algemene voorwaarden of de bescherming van het merk dat je wilt gebruiken. In de loop der tijd kan de wetgeving veranderen of kunnen er binnen je bedrijf veranderingen plaatsvinden die juridisch relevant zijn. Daarom is het raadzaam de juridische basis van je bedrijf af en toe onder de loep te nemen en zo nodig bij te werken.

Een goed begin is het halve werk. Maar om niet in één keer voor hoge kosten te staan òf om snel te kunnen beginnen, is er speciaal voor jou als freelancer, interimmer of andere kleine zelfstandige* eenmalig de Legalance ZZPInstant-service, om de voor jouw bedrijf en werkzaamheden meest elementaire zaken te regelen.

Voor een vast bedrag van € 395,00 (excl. BTW) inventariseren we welke juridische basis je nodig hebt voor jouw bedrijf en aan welke drie juridische documenten je op dat moment de meeste behoeften hebt. Daarvan ontvang je een basisversie, geschikt voor jouw bedrijf en dienstverlening. Je kunt hier (stapsgewijs) op voortbouwen naar de rotsvaste juridische basis die jij nodig hebt en/of wenst om fijn te ondernemen.

Zet nu de eerste stap en neem contact op!

* Deze dienst is niet voor webshops / e-commerce.
  
Legalance ZZPInstant
© Legalance, The Netherlands 2010-2021 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Legalance® Juridische diensten