[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Legalance ®
Juridische diensten
Legalance ®
Juridische ondersteuning voor jouw bedrijf
Heb je als ondernemer wel eens een contractje nodig? Heb je gedoe met de overheid? Moet je privacybeleid worden ingericht? Of heb je gewoon behoefte aan een juridische vraagbaak?

Als ondernemer loop je tegen heel wat juridische vraagstukken aan. Het liefst voorkom je natuurlijk boetes, geschillen en andere problemen. Misschien zie je als een berg op tegen het op orde brengen van je juridische zaken of heb je er al hoofdbrekens over gehad. Maak het jezelf makkelijker.

Met kennis van en ervaring in zowel privaatrecht als publiekrecht heeft Legalance de juiste invalshoek bijna altijd voor handen. Diensten kunnen zijn op het gebied van het bestuursrecht, erfgoedrecht, intellectueel eigendomsrecht, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy en verwerking persoonsgegevens (AVG) en veterinair recht. Hierbij kun je denken aan o.a.
• het schrijven van een zienswijze, bezwaar- of beroepschrift;
• het opstellen van algemene voorwaarden en diverse overeenkomsten;
• hulp bij de deponering van (jouw handelsnaam als) een merk;
• ondersteuning bij de implementatie van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in je bedrijfsvoering.

Legalance denkt (als mede-ondernemer) met je mee en helpt je je weg vinden in het juridische landschap. Van ingewikkelde materie maakt ze hapklare brokken en ze geeft je graag de uitleg waarmee je aan de slag kunt. Want je moet zorgeloos kunnen ondernemen en je kunnen richten op je vakgebied. Klinkt dat als een uitkomst? Wees welkom, de koffie staat klaar. Of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk ook de ZZPInstant-service, artikelen en blogposts èn de web store voor handige documenten:
  
Ondernemers
© Legalance, The Netherlands 2010-2021 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Legalance® Juridische diensten