[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Legalance ®
Juridische diensten
Legalance ®
Juridische ondersteuning op maat
Legalance is inzetbaar als externe jurist (op afstand) voor uw bedrijf, kantoor of non--profitorganisatie. Zij is thuis in dierenartsenpraktijken en heeft vanuit eigen creatieve aard bijzondere belangstelling voor een creatieve en culturele omgeving.

Opdrachten kunnen betreffen het bestuursrecht, erfgoedrecht (ook werelderfgoed), intellectueel eigendomsrecht, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy en verwerking persoonsgegevens (AVG) en veterinair recht.

Niet elke organisatie is groot genoeg voor een juridische afdeling. En soms is er wel een juridische afdeling, maar is er extra capaciteit of specifieke kennis nodig. Legalance is gevestigd in Amsterdam (Nederland) en werkt op afstand (al dan niet met gebruik van bibliotheek), maar kan ook op uw kantoorlocatie in de regio Randstad werken.
           Legalance is flexibel inzetbaar, van kleine freelance-opdrachten - zoals literatuuronderzoek, jurisprudentieonderzoek of het uitwerken van stukken - tot langdurige inhuur als interim jurist voor de advocatuur, het notariaat, bedrijven en non-profitorganisaties.
           Benjamin Franklin zei het al: "Time is money" (1748). Bij een inhuuropdracht maakt u eenvoudig gebruik van de diensten van Legalance zonder tussenkomst van een intermediair. U maakt rechtstreeks met Legalance de (prijs)afspraken en de planning. De korte lijn bespaart u tijd en geld. De flexibele inzetbaarheid maakt maatwerk mogelijk. Er wordt op basis van gewerkte uren gedeclareerd. Zo zijn de kosten minimaal en de diensten betaalbaar voor bijna elke organisatie of zelfstandig werkend advocaat.
           Met een volledige eigen bedrijfsvoering werkt Legalance zuiver zelfstandig en ligt het gevaar van schijnzelfstandigheid niet op de loer. Sociale premies, belastingen, verzekeringen en scholingskosten komen voor rekening van Legalance en vakantiedagen, vakantiegeld en doorbetaling bij ziekte zijn niet aan de orde. Bij beëindiging van de samenwerking heeft u geen arbeidsrechtelijke verplichtingen, zoals een transitievergoeding of contractswijziging (ECLI:NL:HR:2020:283).

Voor elke opdracht geldt: vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend en de privacy van uw relaties is een standaardwaarde. Indien een verklaring omtrent gedrag gewenst of vereist is, zal deze worden overlegd.

Informeert u gerust vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

"Samenkomen is een begin,
Samen blijven is vooruitgang,
Samen werken is succes."
- Henry Ford.
  
Interim
© Legalance, The Netherlands 2010-2021 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Interim / freelance jurist, regio Randstad, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Spijkenisse. Bestuursrecht, erfgoedrecht, IE, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy, veterinair recht.
Legalance® Juridische diensten