[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Legalance ®
Juridische diensten
Legalance ®
Juridische ondersteuning op maat
Als bedrijf, kantoor of non-profitorganisatie wil je graag voldoende capaciteit, kennis en ervaring in huis hebben om je doelen te bereiken. Bij behoefte aan extra capaciteit of specifieke kennis kan een freelance-jurist uitkomst bieden. En dat kan eenvoudig, zonder tussenkomst van een intermediair!
           Legalance is flexibel inzetbaar, van kleine freelance-opdrachten - zoals literatuuronderzoek, jurisprudentieonderzoek of het uitwerken van stukken - tot langdurige inhuur als interim jurist voor de advocatuur, het notariaat, bedrijven en non-profitorganisaties. Opdrachten kunnen betreffen het bestuursrecht, erfgoedrecht (ook werelderfgoed), intellectueel eigendomsrecht, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy en verwerking persoonsgegevens (AVG) en veterinair recht. De werkzaamheden vinden meestal op afstand plaats (al dan niet met bibliotheekbezoek).
           Je maakt rechtstreeks met Legalance de (prijs)afspraken en de planning. De korte lijn bespaart je tijd en geld. De flexibele inzetbaarheid maakt maatwerk mogelijk. Er wordt op basis van gewerkte uren gedeclareerd. Zo zijn de kosten minimaal en de diensten betaalbaar voor bijna elke organisatie of zelfstandig werkend advocaat.
           Met een volledige eigen bedrijfsvoering werkt Legalance zuiver zelfstandig en ligt het gevaar van schijnzelfstandigheid niet op de loer. Sociale premies, belastingen, verzekeringen en scholingskosten komen voor rekening van Legalance en vakantiedagen, vakantiegeld en doorbetaling bij ziekte zijn niet aan de orde. Bij beëindiging van de samenwerking heb je geen arbeidsrechtelijke verplichtingen, zoals een transitievergoeding of contractswijziging (ECLI:NL:HR:2020:283).
           Voor elke opdracht geldt: vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend en de privacy van je relaties is een standaardwaarde. Indien een verklaring omtrent gedrag gewenst of vereist is, zal deze worden overgelegd.

Informeer gerust vrijblijvend naar de beschikbaarheid en mogelijkheden.

"Samenkomen is een begin,
Samen blijven is vooruitgang,
Samen werken is succes."
- Henry Ford.
  
Interim
© Legalance, The Netherlands 2010-2021 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Legalance® Juridische diensten
Interim / freelance jurist, regio Randstad, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Spijkenisse. Bestuursrecht, erfgoedrecht, IE, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy, veterinair recht.